Крем за стрии и целулит

  • 115 510
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
  • Калгари, Канада
  • Мнения: 1 384
Майка ми е звъняла в българското представителство на фирмата - адреса и телефоните са същите /дадените от Renny/. Казали са и 60 лева за крема против стрии и 90 лева за този против целулит. Препоръчали са и някакъв лосион за 32 лева да се слага преди кремовете /не е разбрала и за двата крема ли става въпрос или само преди единия/.
За Канада мога да потвърдя написаното от Вери . В сайта пише, че крема за стрии се ползва повреме на бременност или 6 месеца след това, което ме навежда на мисълта: Може би стриите на Renny са изчезнали понеже го е ползвала повреме на бременността и тогава кожата се разтяга и така изчезват и старите стрии. Поради тази причина стриите не са изчезнали при тези момичета, които са го ползвали на по късен етап от 6 месеца след бременността. Пратих им запитване за тази си моя теория, но нямам отговор. newsm78

# 121
  • Мнения: 5 713
Благодаря за инфото. Все пак си е решение като се бременее. Simple Smile Ще се заделят 100 долара, няма как.

# 122
  • Мнения: 107
аз съм доволна от антицелулитния крем на "билка", доста силен е, когато се нанесе на чиста кожа се усеща най-добре действието му (силно парене), ментова основа е, и не е скъп - 3.00лв.

# 123
  • Мнения: 121
Здравейте мили дами Simple Smile

Моля и аз за  координати на  кремчето на Гернетик. 

Благодаря предварително!

# 124
  • Мнения: 5 713
Заповядай:
София, бул. Е. Георгиев 173
тел. 94 61 659 и 94 61 665

# 125
  • Мнения: 11
Здравейте!
От скоро почнах да си правя масажи с утайка от кафе,също така сутрин и вечер се мажа и със серума на Евелин и с антицелулитния крем,като си правя и масаж за около час-или само с пръсти,или и с масажна ръкавица.От време на време се мажа и с антицелулитното масло на Икаров,като се увивам с найлоново фолио за час-два.Това вече от седмица.Правя си и сутрин упражнения вкъщи около 20-30 мин.,понеже нямам време да ходя на фитнес и да обикалям улиците.Simple SmileЯм по-малко,предимно зеленчуци и плодове.
По принцип аз си имах целулит,но се забелязваше предимно като си стисна кожата.Сега обаче като си погледна отзад бедрата,целулита ми си личи-направо ужас,виждам си вдлъбнатините,а преди не беше така.
Това изобщо нормално ли е,или просто си въобразявам-преди това не съм забелязвала да ми е така.На някого такова нещо получавало ли му се е?

# 126
  • Мнения: 3 376
Ами получава се,защото целулита ти се е увеличил.

# 127
  • Мнения: 11
Чудно,то нали това го правя,за да ми изчесне Confused Rolling EyesВъзможно ли е да е от процедурите,които си правя вкъщи(малко тъпо звучи,ама...) EmbarassedНякак си всичко ми изглежда много странно,а от ядене няма как да ми се е увеличил,защото аз почти не ям Thinking

# 128
  • Мнения: 5 713
А вода пиеш ли? Трябва поне по 2л на ден, особено сега, когато правиш все пак някакви процедури. И е хубаво да ограничиш другите напитки. Не забравяй, че на целулита влияе и стресът. Също така е хубаво да правиш масажи на гърба. Това го знам от моя приятелка масажистка.

# 129
  • Мнения: 11
ми може би към 1.5л.Просто повече от това не мога,дори и това ми идва в повече.Направо се наливам на сила  ooooh!А други напитки като кола,спрайт,кафе и такива работи също не пия. #Crazy

# 130
  • Мнения: 9
Здравейте Мами,

Упорито се боря с този проблем вече 4 месеца след раждането. Независимо, че се омазвах като прасе  ефекта е че се появиха. Купих си на Mustela затретиране на стрии и за сега поне ми се махна лилавият цвят, други станах по - ситни, но с мазане 2 пъти дневно. Не очаквам да се махнат, но поне да станат по-малки.

# 131
Пробвайх един крем за стрии на Саносан от сериямата Мама - мисля, че има ефект, поне тези които бяха станали лилави започнаха да избледняват.

# 132
  • Мнения: 121
Здравейте мили мами.

Вече си имам бебче ( на 28 юли се роди малкия Калоян Simple Smile), т.е. преминах цикъла от девет месеца и борба със стриите на онзи етап (сега започва борбата в обратна посока де- от дебелеене към отслабване Wink.

Като резултат мога да споделя с вас опита ми, който показва, че ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ПРЕВЕНЦИЯ. Моята се състоеше в ползване на крем Перкуталфа/Percitalfa на Pierre Fabre и редовни масажи с подходяща гъба под душа. Крема е невероятен- лек и немазен (което за мен беше важно). Истинско удоволствие е да го ползваш. Не само не се чувстваш като намазана с мас, но и ти е едно леко приятно и женствено след нанасянето му. А и изсъхва за секунди и никакви неприятни лепкави осещания не устават. Прекрасен е просто.

А на вапроса дали съм предразположена (които сигурна съм бихте искали да зададете) ще кажа само едно- имам стари стрии, които не изчезнаха, но нямам и нито една от бременността,а качих 15 кг. и бях сигурна, че ще се нацепя. Затова мога да кажа само едно, че с упорство се постигат резултати.

Успех на всички!

Усмивки!

# 133
  • София
  • Мнения: 6 791

E, да, ама има много /освен мен/, които сме се мазали съвсем редовно, дори с точно този крем, за който пишеш и пак сме се нацепили.  Rolling Eyes Аз лично с второто се нацепих повече, въпреки, че качих 14кг /с първото 18/, тръгнах от по-малко кг...и изобщо имах чувството, че се мажех нон стоп. Да, ама не. Така че не всичко може да се предотврати. Wink

# 134
Чакайте и аз да ви се оплача и да поискам съвет. Това лято покрай държвания изпит отслабнах доста, особено в областта на гърдите (защо не другаде...) и много скоро след това забелязах тънки бели стрииченца,но много - като паяжина. Сега си взех крема на виши, но понеже не можах да намеря  упътване на български, някоя от вас, която го е ползвала - по колко да слагам, колко често...мммм?

Общи условия

Активация на акаунт